ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το «καλύτερο δυνατό συμφέρον» του πελάτη μας είναι το βασικό επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Ως εκ τούτου, η CeleraChemie προσπαθεί να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου η CeleraChemie δημιουργήθηκε ως περιφερειακός προμηθευτής για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Όπου είτε λειτουργούμε με δικά μας γραφεία είτε σε συνεργασία με τοπικούς διανομείς.

Η CeleraChemie προσφέρει ένα προσεκτικά επιλεγμένο εύρος προμηθευτών. Κάθε ένας απο αυτούς είναι εξαιρετικός στον τομέα της εργασίας του και από κοινού καλύπτουν το πλήρες φασμα προϊόντων τα οποία απαιτούνται για τις ανάγκες των πελατών μας.

H CeleraChemie ιδρύθηκε από τον Dr. Karl Tollner, ο οποίος υπηρέτησε κατά σειρά ετών σε τμήματα εξαγωγών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, απέκτησε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα της επιτυχημένης και εστιασμένης διανομής προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εμπειρία αυτή και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε του επιτρέπουν την δημιουργία της CeleraChemie ως συνεργάτη πρώτης επιλογής για του πελάτες μας στο τομέα της προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με στόχο τη μεγαλύτερη επιτυχία στο πεδίο των εργασιών τους.

 

KarlToellner_neu

Dr. Karl Töllner

celerea_web

EnglishBulgariaRomaniaCyprus